FONA Dental DAC Universal

DAC UNIVERSAL

A DAC UNIVERSAL egy kombinált autokláv. Használatával egyetlen gombnyomással lehetséges 6 kézidarab és turbina egyidejű tisztítása, olajozása és sterilizálása. A gyors és teljesen automata eljárás a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja az instrumentek számára, miközben egyszerre időt és pénzt takarít meg Önnek.

Integrált higiéniai eljárás és instrument karbantartás.

A kézidarabok és turbinák tisztítása, olajozása és sterilizálása időigényes folyamat. A DAC UNIVERSAL kombinált autokláv használatával ezek a műveletek automatikusan végbemennek: az instrumentek tisztítása, olajozása és sterilizálása egyetlen eljárás során történik.

Középpontban a biztonság és a páciensek érdekei.

A higiéniai folyamatok automatizálásával időt takaríthat meg. Az így megspórolt időt pedig a páciensekre fordíthatja, amivel tovább növelheti a szolgáltatások szintjét. Az integrált folyamat csökkenti az emberi mulasztásból adódó hibák előfordulásának lehetőségét, ami veszélyeztetheti a páciens és az Ön biztonságát.

Időt és pénzt takaríthat meg.

A megfelelő karbantartás megnöveli a kézidarabok és turbinák élettartamát. A DAC UNIVERSAL hatásos kenőrendszerével olaj költséget takaríthat meg, továbbá  a tisztítási folyamat gyorsaságának köszönhetően kevesebb instrumentre lesz szüksége. A készüléket a világ vezető nemzetközi kézidarab és turbina gyártó cégei tesztelték és hagyták jóvá.Univerzális adottság.

A különböző adapterek biztosítják a piacon lévő kézidarabok és turbinák csatlakoztatásának lehetőségét.  Ez teszi Önnek lehetővé, hogy hosszadalmas várakozás nélkül tisztíthassa, olajozza és sterilizálja az instrumenteket két páciens között. A DAC UNIVERSAL egy igen sokoldalú kombinált autokláv, amivel egyaránt kezelhető nem forgó és sterilizáló tasakba csomagolt instrument is.

Minden egyben a megfelelő higiéniáért.

-         Teljes körűen automatizált tisztítás, olajozás és sterilizálás a kézidarabok és turbinák széles skáláján

Nagyfokú biztonság a páciens és a kezelőszemélyzet számára.

-         Az automatizált folyamat csökkenti az emberi mulasztásból adódó hibák előfordulásának esélyét, és minimalizálja a keresztszennyeződés kockázatát is

Nyereséges higiénia.

-         A készülék időt és az instrumentek karbantartásához szükséges olajat is spórol az Ön számára, valamint meghosszabbítja a kézidarabok és turbinák élettartamátMűszaki paraméterek

Méretek: 53/35 cm x 38 cm x 37 cm (magasság nyitott/zárt állapotban x szélesség x mélység)

Vízminőség: demineralizált vagy desztillált víz (3 µS alatti értékkel)

Hálózati feszültség: 90-120V AC / 190-240V AC

Áram felhasználás: 1,100 W (230V AC)

Víztartály űrtartalom: 2,0 liter

Olajtartály űrtartalom: 0,2 liter

Tömeg: 23 kg

 

Programok:

4 programlehetőség kézidarabok és turbinák, nem-forgó és sterilizáló tasakba csomagolt instrumentek számára

Csatlakozók:

Széles választék

-         Könyök- és egyenes darabokhoz

-         Levegős mikromotorhoz

-         Turbinákhoz (fix és gyors csatlakozású kuplunggal)

 

Előírások:

Tisztítás: ISO 15883

Sterilizálás: EN 13060

CsatolmányMéret
Fona_DAC_Universal_Creativ_Dental.pdf2.95 MB