Whitewash termékek


WHITEWASH SONIC WHITENING
elektromos fogkefe

A fejlett szónikus technológia biztosítja a dinamikus tisztítást, mely a plakkok eltávolításával segít a fogak és az ínyek egészségének fenntartásában. Ez a technológia biztosítja az elszíneződések hatásos eltávolítását mely segít ragyogóbbá tenni a fogakat és visszaadni a fogak természetes fehérségét.

40 000 tisztítófordulat percenként az erőteljes, dinamikus tisztításért.

Választhat a Tisztító, Fehérítő vagy Masszázs üzemmódok közül, melyek az összes szájápolási igényt kielégítik.

Beépített időzítő biztosítja a fogorvos által javasolt fogmosási időt.


WHITEWASH NANO-SILVER
fehérítő fogkefe

A fogkefe sörtéihez speciális nano-ezüst részecskéket adtak, mely biztosítja az antibakteriális hatást és segít meggátolni a fogkefén a baktériumok elszaporodását. Speciális kétrétegű fehérítő sörték segítenek a fogak természetes fehérségének visszaszerzésében.


WHITEWASH
remineralizáló és fogfehérítő fogrém

A Hydroxy-White remineralizáló fogkrém hidroxiapatitot tartalmaz, amely a fogzománc egyik építőeleme és többszörös fehérítőhatásával segít visszaadni a fogak természetes fehérségét. Segít továbbá megelőzni a fogérzékenységet, fluoridot és xilitolt tartalmaz.

Fehéríti és remineralizálja a fogakat / segít megelőzni a fogérzékenységet / segít megelőzni a fogínybetegségeket / eltávolítja a plakkot / véd a fogkő és a szuvasodás ellen / felfrissíti a leheletet.


WHITEWASH SILVER PARTICLE
fogfehérítő fogkrém

AA WhiteWash professzionális fehérítő fogkrém ezüst részecske technológiával hozzásegít a hihetetlenül tiszta és felfrissült érzethez. Speciális mikropolírozókkal segít ragyogóbbá tenni a fogakat és visszaállítani azok természetes fehérségét. Aloe Verát, zöld tea kivonatot és E-vitamint tartalmaz.

Fehéríti a fogakat, eltávolítja a plakkot, véd a fogkő kialakulása ellen, támogatja az egészséges fogakat és ínyeket.