FONA digitalizáló

FONA digitális röntgen ( XDG fali röntgen és digitalizáló ) KIEMELT AKCIÓNK!

XDG falikaros rtg készülék

Innovatív, intraorális fogászati röntgen, amely megfelel minden képalkotási követelménynek.
A felhasználást modern kézelőfelület segíti, mellyel a kívánt beállítások egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek Az XFF generátornak köszönhetően 0,4 fókuszpont értékkel rendelkezik, ennek köszönhetően nagy felbontás érhető el, mind hagyományos, mind a digitális alkalmazás esetén.
A digitális szenzor alkalmazása esetén egy olyan precíz rendszer állítható össze,
mellyel a diagnosztizálás és az ellenőrzés egyszerűen és biztonságosan végezhető el.
A készülék fali és mobil változatban (feláras) is rendelhető!

Fona CDR Szenzor (1.méret, 30x20 mm)

A CDR szenzor az Ön igényeinek megfelelően lett kifejlesztve.
Használatával a munka még hatékonyabbá válik. A páciens csak kis mértékben van kitéve a sugárzásnak
és minden bizonnyal nagyra fogja értékelni azt is, hogy egyetlen fogorvosi látogatás alkalmával elkészül a röntgenkép,
valamint a diagnózis is. A szenzor tökéletes képet ad vegyi anyagok használata nélkül, és nincs szükség megismételt exponálásra. Fona digitalizáló

A Fona örömmel jelenti be a FONA CDR és CDRelite megjelenését, ami egy kiváló képminőséget adó digitális szenzor a részletesebb diagnózis elősegítésére.

A CDR és CDRelite az év fejlesztése. A kiváló minőséget és az egyszerű, kényelmes felhasználhatóságot ötvözi a mindennapok során. A felvételek a CMOS APS technológia segítségével könnyedén elkészíthetőek, és azonnal megjelennek a FONA képszerkesztő programjában. Az ergonomikus formának köszönhetően az érzékelő pontos elhelyezése nagyon egyszerű és kényelmes. Egyedülálló, levehető kábellel rendelkezik. A kiváló ár-érték arány nagyon népszerűvé teszi a digitális röntgen technológiával foglalkozó szakemberek és a kezdő felhasználók számára is.

FONA CDR

Belépés a digitális röntgenek világába

A CDR egy olyan digitális szenzor, mellyel kiváló minőségű felvételeket jeleníthet meg közvetlenül a számítógép monitorán minimális sugárdózis mellett. Lépjen be tehát a digitális röntgenek világába, és ezzel búcsút mondhat a drága filmeknek, a vegyszereknek és az időigényes képfeldolgozásnak.

Jellemzők

A CDR szenzor az Ön igényeinek megfelelően lett kifejlesztve. Használatával a munka még hatékonyabbá válik. A páciens csak kis mértékben van kitéve a sugárzásnak, és minden bizonnyal nagyra fogja értékelni azt is, hogy egyetlen fogorvosi látogatás alkalmával elkészül a röntgen kép, valamint a diagnózis is. A szenzor tökéletes képet ad vegyi anyagok használata nélkül, és nincs szükség megismételt exponálásra.

Képminőség

A forradalmian új Aktív Pixel (APS) érzékelőnek köszönhetően a rendkívül éles kép azonnal megjelenik a FONA intuitív és könnyen kezelhető képalkotó szoftverében, aminek köszönhetően egyszerűbbé válik a diagnózis és a páciens adatainak kezelése. 

Kényelem a fogorvos és a páciens számára is.

A CDR szenzor ergonomikus formája egyszerű és pontos pozícionálást tesz lehetővé. A lekerekített sarkok kényelmesebbé teszik a páciens számára is, míg a merev kábel biztosítja a hosszú élettartamot.  

Élettartam

A CDR szenzor több évnyi digitális röntgentechnológiai tapasztalatnak az eredménye. A szilárd szerkezet, a merev kábel és a megbízható képrögzítő rendszer biztosítja a tartós teljesítményt, és a rendkívül hosszú, több mint 400.000 felvételre elegendő élettartamot. 

Műszaki paraméterek

CDR

0-s szenzor méret

1-es szenzor méret

2-es szenzor méret

Technológia

CMOS APS

Szürkeárnyalat

4096

Érzékelő vastagsága

< 5 mm

Külső méret

31x22 mm

37x24 mm

43x30 mm

Aktív érzékelő méret

24x18 mm

30x20 mm

36x25 mm

Csatlakozó

Nagy sebességű USB

Kábel hossz

1,8 m

Élettartam

Több, mint 400000 expozíció

FONA CDRelite

Belépés a digitális röntgenek világába

A CDRelite egy olyan digitális szenzor, mellyel kiváló minőségű felvételeket jeleníthet meg közvetlenül a számítógép monitorán minimális sugárdózis mellett. Lépjen be tehát a digitális röntgenek világába, és ezzel búcsút mondhat a drága filmeknek, a vegyszereknek és az időigényes képfeldolgozásnak.

Nagy felbontású képek részletes diagnózishoz

A forradalmian új Aktív Pixel (APS) érzékelőnek köszönhetően a CDRelite rendkívül éles, és nagy felbontású képe azonnal megjelenik a FONA intuitív és könnyen kezelhető képalkotó szoftverében, aminek köszönhetően egyszerűbbé válik a diagnózis és a páciens adatainak kezelése. 

Kényelem a fogorvos és a páciens számára is

A CDRelite szenzor ergonomikus formája egyszerű és pontos pozícionálást tesz lehetővé. A lekerekített sarkok kényelmesebbé teszik a páciens számára is, míg a cserélhető kábelek biztosítják a könnyű kezelhetőséget és a hosszú élettartamot.  

Élettartam

A CDRelite szenzor több évnyi digitális röntgentechnológiai tapasztalatnak és mindenre kiterjedő teszteknek az eredménye. A szilárd szerkezet, a cserélhető kábelek és a megbízható képrögzítő rendszer biztosítja a tartós teljesítményt, és a rendkívül hosszú élettartamot. 

Műszaki paraméterek

CDRelite

0-s szenzor méret

1-es szenzor méret

2-es szenzor méret

Technológia

CMOS APS

Szürkeárnyalat

4096

Érzékelő vastagsága

< 5 mm

Külső méret

31x22 mm

37x24 mm

43x30 mm

Aktív érzékelő méret

26x19 mm

32x21 mm

38x27 mm

Csatlakozó

Nagy sebességű USB

Kábel

Cserélhető

Kábel hossz

0,90 m

1,80 m

2,70 m

Élettartam

Több, mint 400000 expozíció