Szájápolási termékek

BÖVEBB INFORMÁCIÓK A MENÜKBEN TALÁLHATÓK

Látogasson el WEB ÁRUHÁZUNKBA!!!

GUM szájápolási termékek forgalmazása, Sonicare fogkefe, Isomar Blu tengervizes bio fogkrém....stb: 1GUM szájápolási termékek forgalmazása, Sonicare fogkefe, Isomar Blu tengervizes bio fogkrém....stb: 1

A fogápolás 3 alapvető lépése

Az egészséges szájhigiénia alapjai az egészséges íny és az egészséges fogak. DE EZ NEM MINDEN! Tudta, hogy a szájhigiénia alapvetően befolyásolja az egész szervezetének egészségét? Szoros összefüggés mutatható ki a parodontális elváltozások (amelyek a fogak elvesztését okozhatják) és a szív-érrendszeri elváltozások között, illetve megnő a kockázata a légzőszervi megbetegedéseknek. Továbbá nemzetközi kutatások igazolják, hogy azon terhes nők, melyek fogágyi betegségben szenvednek, jelentősen nagyobb számban hoznak világra alacsony testsúlyú gyermekeket. És gondolt már arra, hogy létezik kapcsolat a pszichológiai stressz és a száj egészsége között?
Az íny és a fogak egészsége hosszabb, teljesebb életet biztosít.

Első lépés: a fogkefe

A fogkefe az alapvető eszköz a megfelelő szájhigiéniához és nagyon hatásos a plakk eltávolításában. Az ínygyulladás a felnőtt lakosság 75%-ára jellemző, pedig naponta mosnak fogat. Ebből is látszik, hogy a fogmosás önmagában nem elegendő, csak az első lépésnek felel meg! Még a legalaposabb fogmosással is csak a lepedék kb. felét lehet eltávolítani!

Második lépés: a fogselyem

A fogkefe és a fogselyem közös használata számottevő előrelépést biztosít az Ön szájhigiéniájának biztosításában. A két eszköz használata során hatékonyan tisztítható a fogsor az ínyvonal alatt és a legkisebb fogközökben is, így minimálisra csökkentve az ínygyulladás esélyét és jelentősen késleltetve az ínysorvadást. Ez az egyetlen módja a fogközök és az ínyvonal alatti területek tisztán tartásának. Az első két lépés használatával 70%-os tisztaságot lehet elérni!

Harmadik lépés: rendszeres szájápolás

A fogkefe és a fogselyem használata még nem elegendő a teljes szájhigiénéhez. Ahogy különböző haj-, és bőrtípusok léteznek, úgy különböztetünk meg megannyi kavitástípusokat is. Szájának optimális egészsége érdekében forduljon rendszeresen és bizalommal fogorvosához, aki az Ön igényeinek megfelelő speciális termékeket biztosít, mint például interdentális (fogköztisztító) kefék, illetve szájvizek.

CsatolmányMéret
gum 2009 netto.pdf146.75 KB